Domov Apartmány Koberec Daphne Persian

Koberec Daphne Persian

Anonim

Když se podíváte do místnosti a nemůžete překonat pocit, že něco chybí, možná je to kvůli koberečku. Koberec může skutečně změnit celý vzhled a atmosféru místnosti. Každý prostor je teplejší a útulnější, když je na podlaze koberec. Pro ty, kteří dávají přednost něčemu tradičnímu, jsme našli něco, co by se vám mohlo líbit.

To je Daphne, velmi krásný koberec s perským designem. Koberec Daphne je tkaný z čisté vlny a má krásné tóny mocha, korálů a mechu. Koberec Daphne je ručně všívaný z čisté vlny a lesku, který je umyt pro bohatou barvu a hedvábný pocit. To bylo také barvené příze pro více živé a trvalé barvy. Koberec Daphne je vyroben ze 100% vlny a má bohaté barvy a velmi krásný vzhled. Je vybaven bavlněným plátnem / syntetickým latexem, který poskytuje odolnější a pružnější podložku, která také snižuje zápach a prodlužuje životnost koberečku. Neexistuje riziko pro ty, kteří trpí alergiemi na latex, a ani časem nevysychá ani se nerozkládá.

Koberec je k dispozici v několika různých velikostech: 2,5 ′ široký x 9 ′ dlouhý (30 ″ široký x 108 ″ dlouhý), 2 ′ široký x 3 ′ dlouhý (24 ″ široký x 36 ″ dlouhý), 3 ′ široký x 5 ′ dlouhý (36 ″ široký x 60 ″ dlouhý), 5 ′ široký x 8 ′ dlouhý (60 ″ široký x 96 ″ dlouhý), 8 ′ široký x 10 ′ dlouhý (96 ″ široký x 120 ″ dlouhý) a 9 ′ široký x 12 ′ dlouhý (108 ″ široký x 144 ″). Rýže se pohybuje mezi 1641,42 EUR a 972,55 EUR.

Koberec Daphne Persian