Domov Real-Estate Kolosální rodinný dům v Cape Cod

Kolosální rodinný dům v Cape Cod

Anonim

Malá rodina bez dětí obvykle nesnívá v obrovských domech se spoustou ložnic a spoustou dalších prostor. Ale ne tato rodina! Chtěli impozantní rezidenci a dostali ji za pomoci architekta Doreve Nicholaeffa. Dům se nachází v Cape Cod a je zbytečné říkat, že krajina a výhledy jsou neuvěřitelně krásné.

Design tohoto domu byl inspirován mořem a tvarem zálivu za ním. Tato impozantně velká rezidence nabízí 14 pokojů, 5 ložnic, 8 plných koupelí, polopenzi a mnoho dalších prostor. Mezi prvky interiéru bychom mohli zmínit 5 krbů, posilovnu, žulové / kamenné desky, dřevěné podlahy, domácí kino, bezpečnostní systém, lázně / vířivku, parní lázeň, apartmá pro hosty, pokoj se sluncem. Je to impozantní seznam. K dispozici jsou také vnější prvky, jako je přístaviště lodí, paluby / patio, zahrady, podzemní bazén, balkon a garáž.

Dům byl postaven v moderním stylu, s jednoduchými liniemi a dobře definovanou strukturou. Lokalita je naprosto skvělá a krajina a výhled na oceán jsou dechberoucí. S takovým místem bychom mohli zvyknout, i když to nebyl původní dům snů, který jsme chtěli. Takže pokud chcete žít v Osterville, MA, Spojené státy a být schopen vychutnat si tuto impozantní rezidenci, být připraven zaplatit 14.300.000 dolarů.

Kolosální rodinný dům v Cape Cod