Domov Architektura Rodinný dům v San Diegu architekti Kevin deFreitas

Rodinný dům v San Diegu architekti Kevin deFreitas

Anonim

Pokud hledáte pestrý a jedinečný dům pro vaši rodinu, nemohla by být jiná možnost než projekt „Casa Familia“. Je rozložena na komplikované ploše 3 460 čtverečních stop a je ideální pro šestičlennou rodinu. V domě bylo zabudováno několik nízkoenergetických systémů, které obyvatelům umožňují úsporné a zelené bydlení.

Interiéry domu byly navrženy velmi umělecky a jsou skutečně podmanivé. Impozantní dekorativní prvky a jedinečné barevné kombinace byly použity pro dodávání moderního vzhledu.

Je to velmi krásný a moderní dům. Má velmi pěkný design, a to jak z hlediska exteriérového designu, tak i interiéru. Každý pokoj jako specifický vzhled, odlišná atmosféra a výzdoba. Ale to, co všichni sdílí, je moderní a jednoduchý styl. Je hezké, jak všechny materiály a vzory spolupracují a tvoří úplný a vyvážený obraz. Všechny barvy také spolupracují a vytvářejí doplňkové a barevné obrazy.

Je to krásný design, moderní a elegantní a také stylový. Vše o tomto domě je moderní. Tvar, design exteriéru i interiérový dekor. Kromě toho je zde spousta velmi krásných a barevných dekorací a opravdu toto místo vyniká. {Kevin deFreitas Architects}

Rodinný dům v San Diegu architekti Kevin deFreitas