Domov Architektura Venkovské sídlo renovované v Treia Wespi de Meuron

Venkovské sídlo renovované v Treia Wespi de Meuron

Anonim

Tato venkovská nemovitost se nachází v 62010 Treia (MC), Marche, Itálie. Nachází se na pozemku o rozloze 12 500 metrů čtverečních a dům sám o sobě pokrývá celkovou podlahovou plochu 311 metrů čtverečních. Rezidence byla v roce 2010 renovována firmou Wespi de Meuron. Tato nemovitost je krásná a zahrnuje krásný statek. Dům je starý asi 300 let a je třípodlažní.

Vzhledem k tomu, dům je tak starý, renovace již není volitelné. Kromě toho byla v roce 1995 asi polovina hlavní budovy zničena požárem. Protože se jednalo o starou budovu s historickou hodnotou, byla fasáda hlavní budovy chráněna obecním úřadem. Rezidence byla zrekonstruována a byla doplněna o dva menší objemy pouze o jednu úroveň.

Rekonstrukce byla omezena, ale přesto mohla být provedena. Hlavní myšlenkou bylo zrenovovat, ale také přeměnit nemovitost na současný domov a rekreační ústup. Má připojený penzion a bazén. Fasáda a zdivo se zachovaly a obnovily. Všechny dřevěné konstrukce musely být vyměněny.

Nová rezidence je kombinací starého a nového a kontrast je někdy velmi viditelný. Střecha byla obnovena a má tradiční design. Mezilehlé podlahy však mají bílé omítkové stěny. Celkově se jedná o pěknou směs starých a nových, tradiční a moderní a kombinace je dobře vyvážená.

Venkovské sídlo renovované v Treia Wespi de Meuron