Domov Rozkládací A Křeslo Univerzální Mya židle Giovanni Baccolini

Univerzální Mya židle Giovanni Baccolini

Anonim

Židle Mya byla designérem Giovanniho Baccoliniho pro Ares Line a myšlenkou bylo vytvořit židli, která by byla vhodná pro recepce a jiné veřejné prostory, jako jsou čekárny a konferenční místa. Židle musela být jednoduchá a neutrální, pokud jde o design a barvu a také moderní vzhled. Giovanni Baccolini navrhl tuto židli, která se jmenovala Mya.

Mya je velmi všestranný kus nábytku, který lze použít na mnoha různých místech a pro všechny účely. To může udělat pěknou kancelářskou židli, pěkné sídlo v nákupních centrech a jiných veřejných místech, barová stolička v některých případech a dokonce i židle pro místa, jako jsou bary a terasy. Její oválný, i kulatý tvar, díky němuž vypadá moderně a příjemně. Z praktických důvodů je v zadní části malý otvor.

Křeslo má jednoduchou základnu z nerezové oceli. K dispozici je také další verze s nohama z nerezové oceli. To zajišťuje trvanlivost a bezpečnost. Vlastní křeslo, ve kterém sedíte, je pokryto polyuretanem. Jedná se o velmi praktický materiál, protože je měkký a pohodlný a také vypadá dobře. Židle Mya je dodávána ve čtyřech různých barvách: bílá, černá, tmavě modrá a červená. Jedná se o produkt, který měl být praktický a funkční. To má jednoduchý design, který dělá to vyniknout, ale ne v oko-lov.

Univerzální Mya židle Giovanni Baccolini