Domov Real-Estate Prodej rodinného domu ve Vancouveru

Prodej rodinného domu ve Vancouveru

Anonim

Tento exkluzivní rodinný dům se 6 ložnicemi, 5 + 2 koupelnami se nachází ve Vancouveru, BC V6N 1E6 v Kanadě a je v současné době na trhu za 7 640 935 USD. Dům se rozkládá na celkové ploše 7 039 Sq Ft. (653,944 Sq m.) A nabízí velmi velkorysý design interiéru.

Dům byl kompletně přestavěn v roce 2003 zachováním původního designu a vytvořením nové verze starého domu. Tento prostorný dům má tradiční design v kombinaci s moderní technologií. Dům byl navržen jako dokonalý rodinný dům a nabízí vše, co by rodina potřebovala být šťastná. Rezidence leží na soukromém pozemku o rozloze 21 000 čtverečních stop a jeho design umožňuje přirozené světlo zaplnit všechny místnosti.

V interiéru najdete podlahy z tvrdého dřeva a kuchyň s mramorovými povrchy a špičkovými spotřebiči. Kuchyň je otevřena do rodinného pokoje. Tato nemovitost také zahrnuje bazén v zemi a další regulační bazén. Pokud jde o interiér, je zde 5 útulných pokojů a další en-suite ložnice. K dispozici je také posilovna a mediální místnost, stejně jako vinný sklep. Struktura domu má ocelové nosníky a izolaci nad kódem. Pokud jde o venkovní prostor, je plná krásných zahrad a profesionálně navržené krajiny. Dům je v současné době na prodej a připraven se stát přátelským novým domovem pro milující rodinu.

Prodej rodinného domu ve Vancouveru